Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

O συγγραφέας & Πολιτικός Αναλυτής κ. Κωνσταντίνος Λούλης την Δευτέρα 23 Ιαν. στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

«Η Επιβίωση της Ελλάδας» μέσα από διαδοχικά θαύματα το θέμα της ομιλίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με
επίσημο ομιλητή και καλεσμένο  της Σχολής Γονέων Κατερίνης τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη. Ο κ. Λούλης πρ. Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους & Πρόξενος Ολλανδίας Κεντρικής Ελλάδος θα παρουσιάσει στους φίλους της Σχολής Γονέων το πόνημα του τα οποίο μέσα σε 2 χρόνια κατέγραψε 6 εκδόσεις και χιλιάδες αντίτυπα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
          Η Ελλάδα μέχρι σήμερα επιβίωσε μέσα από διαδοχικά θαύματα. Θα υπάρξει άραγε άλλο ένα; Γεγονός είναι πως ο μοναδικός ένοχος για τον αργό θάνατο της Ελλάδος είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός γιατί αυτός επιλέγει αυτούς που τον κυβερνούν. Είναι θεμελιώδες λάθος να μην έχουμε την παρρησία να επισημαίνουμε τα λάθη μας. Η αλήθεια είναι πως δεν καταλογίζουμε εύκολα ευθύνες στους εαυτούς μας. Αναζητούμε ενόχους και ηθικούς αυτουργούς πάντα σε τρίτα πρόσωπα. Χαρακτηρίζουμε με ευκολία τους πολιτικούς ανεπαρκείς και τους δανειστές κακούς τοκογλύφους. Η μετατόπιση ευθυνών, οι συνεχείς υποσχέσεις, οι ατελείωτοι πειραματισμοί των πολιτικών, καθώς και οι προδομένες επιλογές μας, δημιουργούν σε όλο και σε περισσότερους πολίτες απογοήτευση, μαύρα συναισθήματα και αγωνία προπαντός για το μέλλον των παιδιών μας. Οι πολιτικοί μας πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως το μεγαλύτερο έγκλημα τους είναι οι εγνωσμένες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τα δημαγωγικά ψεύδη.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας ότι, όχι μόνο θεολογικά, αλλά και πολιτικά, «όπου κυριαρχεί το ψέμα, το μέλλον είναι η κόλαση». Επίσης εμείς οι πολίτες, πρέπει να θυμόμαστε πως:
Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί που είναι χειρότεροι από τους ανίκανους. Είναι εκείνοι που είναι ικανοί για όλα…Η συνέχεια την Δευτέρα 23 Ιαν. στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) και όπως πάντα η Είσοδος είναι Ελεύθερη.
    
Ο κ. Λούλης πρόσφατα προσέφερε το έκτασης 14 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του στην οποία διέμενε μονίμως τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, λίγο έξω από τον Βόλο, στην «Κιβωτό του Κόσμου». Με την τεράστιας αξίας κίνησή του, 35 παιδιά σε πρώτη φάση και 80 μέχρι τέλος του χρόνου θα βρουν «στέγη, στοργή και αγάπη» σε ένα χώρο που πραγματικά θυμίζει επίγειο παράδεισο στην περιοχή Διμήνι, με καταπληκτική θέα στην πόλη του Βόλου.


Στην αρχή της εκδήλωσης ο Βυζαντινός Χορός του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν.Πιερίας «Όσιος Διονύσιος εν Ολύμπω», θα ψάλλει Ύμνους του Αγίου Διονυσίου, καθώς η 23ηΙανουαρίου είναι η ημέρα Τιμής & Μνήμης του Αγίου.


                
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κωνσταντίνου Λούλη
Ο Κωνσταντίνος Λούλης γεννήθηκε το 1955. Είναι διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρομύλων. Το 1975 ανέλαβε την δι’εθυνση των μύλων Λούλη, συνεχίζοντας για έκτη γενιά την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε στην Ήπειρο το 1782. Την δεκαετία του 1990 κατασκεύασε πρότυπους μύλους στην Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία απασχολώντας συνολικά 3500 άτομα.
Την διετία 1989-1991 διετέλεσε Πολιτικός Διοικητής Αγίου Όρους, ενώ το 1992-1994 μέλος του Δ.Σ της Ολυμπιακής Αεροπορίας.  Από το 2004 είναι Επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας στην Κεντρική Ελλάδα , ενώ το 2007 το Πανεπιστήμιο Kingston του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου διδάκτορα. Το 2010 παρέδωσε την Διοίκηση των μύλων Λούλη στον γιό του Νικόλαο, ενώ από το 2015 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Ινδία.
Το 2016 προσέφερε το έκτασης 15 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του, λίγο έξω από τον Βόλο, στην «Κιβωτό του Κόσμου». Έχει εκδώσει βίβλία με τίτλο «Θα πούμε τελικά το ψωμί…ψωμάκι?». & η «Υφήλιος επί … χάρτου και η πλανητική οικοφονία» και την «Επιβίωση». Είναιπαντρεμένος πατέρας πέντε παιδιών και παππούς 4 εγγονών.


                  Με εκτίμηση
                    Για το Δ.Σ.

               Ο   Πρόεδρος
    Κωνσταντίνος Κορομπίλης


LOGOTYPO SXOLIS GONEON_t