Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δυναμική συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην INTERSEC 2017

 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με δυναμική παρουσία σε 72
χώρες του εξωτερικού, συμμετείχε και φέτος  στην διεθνή έκθεση INTERSEC 2017, που πραγματοποιήθηκε στο  Ντουμπάι (Dubai International Convention and Exhibition Centre) από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου 2017. Η IΝΤΕRSEC είναι η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση παγκόσμιας εμβέλειας και τα τελευταία χρόνια εντείνεται ακόμη πιο πολύ το ενδιαφέρον του κοινού για αυτήν. 


Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αρβανιτίδης, ο Διευθυντής Μηχανογράφησης & Μέλος του Δ.Σ., κ. Διονύσης Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ. Τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης INTERSEC τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες ιδέες που απευθύνονται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προηγμένα προϊόντα που αναπτύσσει η εταιρεία, τα οποία προσφέρουν άμεση και αξιόπιστη απόδοση, ενώ παράλληλα ενισχύουν την εξυπηρέτηση πελατών και ενδυναμώνουν την επιχειρηματική ευελιξία.  


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα  συμμετέχει ενεργά σε κορυφαίες και εξειδικευμένες εκθέσεις και  συνέδρια που αφορούν στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την τοπική της παρουσία στις χώρες που δραστηριοποιείται.  


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»