Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας της ΠΑΕ Αιγινιακός με Περικλή Αμανατίδη -Επέστρεψε στο Αιγίνιο ο Βλάχος!

Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Τον ευχαριστεί θερμά για το χρόνο που πρόσφερε τις
υπηρεσίες του στην ομάδα του Αιγινιακού και την άνοδο απο τη Γ΄εθνική στη Football League μιας και ήταν ο πρωτεργάτης της.

Δικό του έργο είναι ότι στα μέσα περίπου του 2ου γύρου στην κατηγορία, ο Αιγινιακός παραμένει ζωντανός στον φετινό του στόχο.
Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ένας απο τους μεγαλύτερους και καλύτερους προπονητές που πέρασαν απο την ομάδα του Αιγινίου!



Για την ΠΑΕ Αιγινιακός
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Καρανικόλας


Επέστρεψε στο Αιγίνιο ο Βλάχος!

Για ακόμα μια θητεία γυρνά στον Αιγινιακό ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Βλάχος, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο στη Football League κι έκανε την πρώτη προπόνηση μετά τη φυγή του Περικλή Αμανατίδη.
Μετά την παραίτηση Αμανατίδη και την ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου Γιώργου Καρανικόλα, από το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» αποχώρησαν και οι Σήφης Μωυσίδης (βοηθός) και Γιάννης Γκιτσιούδης (προπονητής τερματοφυλάκων). Η σκυτάλη και το χρίσμα διαδοχής πέρασε από τον χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα στον πολύ… οικείο στο Αιγίνιο, Γιάννη Βλάχο.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, που έχει διατελέσει κόουτς και τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Πιερίας, είχε την παρθενική προπόνηση και γνωριμία την Τρίτη με τους παίκτες και ετοιμάζεται για ντεμπούτο εκτός έδρας με τον Παναιγιάλειο (απών ο Φασίδης, αμφίβολος ο Γιαζιτζόγλου).
Ο Βλάχος, που περιμένει μεταγραφικές ενισχύσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση, πλην του Αιγινιακού έχει δουλέψει ως σκάουτερ σε ΠΑΟΚ και Πλατανιά (στους Κρητικούς και τεχνικός διευθυντής).
Πηγή: Arena FM