Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Γιατί το νέο σχέδιο για την Κύπρο θα οδηγήσει στην πλήρη κατάληψη της νήσου από την Τουρκία

Γράφει ο Economist

Όπως είχε πει ο Ισπανοαμερικανός φιλόσοφος George Santayana, (1863-1952)  «Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει». Και βλέπουμε ότι πολλοί στην Κύπρο έχουν ξεχάσει το αίμα που έχει ποτίσει το νησί των Αγίων και των ηρώων.

Είναι παράξενο το τι μας έχει συμβεί ως λαός. Μας κυβερνάνε οι “yesmen” γιατί πρώτοι εμείς έχουμε γίνει “yes men”. Είμαστε τα αρνάκια που σφάζουμε τους εαυτούς μας και τους προσφέρουμε στα άγρια θηρία για να μην τα στεναχωρήσουμε.  Τόσο ανόητοι έχουμε καταντήσει. Να μην στεναχωρήσουμε τους Γερμανούς, τους Βρετανούς τους Αμερικάνους τους Ισραηλινούς κ.λπ. Φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο «εδώ οι καλοί καρπαζοεισπράκτορες, ρίξτε καρπαζιές δεν πρόκειται να μιλήσουμε για να μην σας στεναχωρήσουμε»!!!! Και λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Ντροπή μας. 

Θα γράψω μόνο την αλήθεια και δεν φοβάμαι κανέναν. Τα διάφορα υποτιθέμενα σχέδια λύσεως του Κυπριακού στην πραγματικότητα είναι σχέδια που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Βρετανών, των φίλων τους Αμερικάνων, των Τούρκων, των Ισραηλινών και των πολυεθνικών.  Η μόνη λύση για την Κύπρο είναι να φύγουν οι βρετανικές βάσεις, ο στρατός κατοχής και οι έποικοι από το νησί. Να γυρίσουν οι εκτοπισμένοι ελληνοκύπριοι στις εστίες τους και με αλλαγή του συντάγματος της ήδη, υπάρχουσας Κυπριακής Δημοκρατίας να γίνουν εκλογές και όπως συμβαίνει σε κάθε δημοκρατική χώρα να σχηματίσει κυβέρνηση η πλειοψηφία. Τα άλλα είναι επιχρυσωμένο χάπι με δηλητήριο.  


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ