Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού - Τιμητική Διάκριση και την αναγνώριση του έργου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης

Τιμητική Διάκριση στον Σημαιοφόρο ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και Πρόεδρο της Σχολής Γονέων –Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Κατερίνης κ.Κωνσταντίνο Κορομπίλη για  την αναγνώριση του έργου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών την Κυριακή 15-1-2017.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Κορομπίλης ανέφερε: «Αξιότιμε κ.Πρόεδρε της Ε.Α.Α.Ν. κ.Περβενά, κ. Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχε κ. Γιακουμάκη, κ. Αρχηγέ Στόλου Αντινάυαρχε κ.Καραγεώργη, κυρίες και κύριοι, είναι σημαντική και συγκινητική η σημερινή βράβευση και ιδιαίτερα όταν σε τιμούν οι πρώην συνάδερφοι σου από το Ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό. 


Σας ευχαριστώ θερμά που τόσα χρόνια μετά, από την ιδιαίτερη μου πατρίδα την αγαπημένη μου Κατερίνη, παρακολουθείτε και επιβραβεύετε το έργο μας. 


Η Σχολή Γονέων καταξιώθηκε Πανελλήνια και όχι μόνο,  ως το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κατερίνης με έναν θησαυρό επιλεγμένων ομιλιών από εξαίρετους ομιλητές κάθε επιστημονικού πεδίου. 


Το επίπεδο των διαλέξεων και η αξία των καλεσμένων ομιλητών μας είναι πλέον κτήμα όλων μας μεσα από την ιστοσελίδα μαςwww.sxoligoneon.gr Και πάλι σας ευχαριστώ και εύχομαι μια καλή και Ευλογημένη νέα χρονιά».

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο   Πρόεδρος
    Κωνσταντίνος Κορομπίλης


LOGOTYPO SXOLIS GONEON_t