Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Π.Π. Κεραμιδίου - Καλλιθεακός Καλλιθέας 2-0 HD 14η Β' Πιερίας Πρόοδος "δευτέρου τριμήνου" με 2 γκολ

Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Συνέχισε… την πρόοδό του το Παλαιό Κεραμίδι, στις αρχές του δεύτερου σχολικού

τριμήνου!, στη νέα αποκλειστικότητα του Metrosport.gr και άφησε μετεξεταστέα την Καλλιθέα, σε δύο μαθήματα (2-0), για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι του Παλαιού Κεραμιδίου, μπήκαν αποφασισμένοι στο πρώτο ημίχρονο, με επιθετικογενή σχηματισμό και παραγωγική ανάπτυξη, σ’ ένα εξαιρετικό, στο σύνολο και στα σημεία, πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, τη στιγμή που οι αντίπαλοί τους απ' την αριστερή πτέρυγα, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις λίγες τελικές τους προσπάθειες. Οι παίκτες του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, κατάφεραν τελικά να προηγηθούν με τον Ασλανίδη, στο «γκολ της ζωής του», στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, πριν οι ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, αφού πολιόρκησαν σε ορισμένες περιπτώσεις και με στημένα την αντίπαλη εστία και απώλεσαν ευκαιρίες, με μία από αυτές να βρίσκει και στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και διεκδίκησαν περισσότερες μπάλες στη μεσαία γραμμή, αλλά σπατάλησαν τις αναιμικές έστω προϋποθέσεις που δημιούργησαν για να ισοφαρίσουν, χωρίς ουσιαστικά τελική στην εστία. Οι παίκτες του Παλαιού Κεραμιδίου, ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, μετά την επίτευξη του 2ου γκολ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ασλανίδη, που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Με το 2-0 και την ψυχολογία στα ύψη, το Παλαιό Κεραμίδι διατήρησε το σκορ μέχρι το τέλος και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια, τη στιγμή που και η Καλλιθέα δεν τα παράτησε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Man of the match: ο αρχηγός της ομάδας…πυροβολικού, Λ. Μπατζώνης, με βολές κατά ριπάς, από μακρινές και μεσαίες αποστάσεις και σκόρερ της πρώτης και καθοριστικής ομοβροντίας, εκτός απ’ το εκπληκτικό γκολ, είχε και στιβαρή παρουσία στο χώρο του κέντρου και συμβολή στο επιθετικό κομμάτι και μαζί με τον αριστεροπόδαρο, Θ. Τσιάμη (8), που κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στον αέρα και στο έδαφος, δικαιούνται τον τίτλο
Highlights: η διασώστρια-νοσηλεύτρια (ως γιατρός του αγώνα), Παναθηναϊκών αισθημάτων και λάτρης του ποδοσφαίρου, Χρυσάνθη Τζάγκα, από το Τόξο Πιερίας, που βρέθηκε την κατάλληλη μέρα στο κατάλληλο, by Metrosport, παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δε φορούσε φανέλα «βασικού», καθώς αντικαθιστούσε τη «βασική» φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας των γηπεδούχων, μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη, παρά την κούραση απ' τα σπριντ που χρειάστηκε να κάνει στη διάρκεια του αγώνα!, η επίμαχη φάση του πέναλτι απ΄ το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και ο σοβαρός τραυματισμός του πολύπειρου τερματοφύλακα της Καλλιθέας, Δ. Καρασκόρδα, που αποχώρησε τελικά υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του, οι πέντε 16αρηδες στη βασική εντεκάδα της Καλλιθέας, που είχε τέσσερις αναγκαστικές απουσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Ασλανίδη, το πάθος και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αλλά και των δύο προπονητών και last but not least... το πιο sunny διθέσιο θρανίο-mini κερκίδα με πορτοκαλί ομπρέλα! στα ερασιτεχνικά γήπεδα…
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com