Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Αετός Καταλωνίων στο Hall of Fame των viral! παγκόσμια αποκλειστικότητα...

Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Η πρώτη φορά διαφορετικά, του Αετού Καταλωνίων, έφτασε μέχρι… την Ουαλία και έγινε
αναπόφευκτα viral πανευρωπαϊκά. Η δεύτερη φορά, άπειρο plus… διαφορετικά, θα γίνει παγκόσμιοviral, μεγαλύτερο κι από την εκλογή Τραμπ στην Αμερική και την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα.
Τα μαγαζιά με καπέλα έχουν ήδη ξεπουλήσει για να τα βγάλουν οι ανυποψίαστοι και έκπληκτοι θαυμαστές στους μυθικούς εμπνευστές και «εκτελεστές» αυτής της αναμνηστικής pre game φωτογράφισης, by Metrosport.gr, του Αετού Καταλωνίων, που θ’ αποτελέσει το totem της διδασκαλίας υιοθέτησης προσωπικού style και καλλιτεχνικής πρωτοπορίας στις Σχολές Καλών Τεχνών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η τακτική παραλλαγή του αριστουργήματος, με το σύστημα 1-10 και η μοναδική και ανεπανάληπτη εικαστική παρέμβαση της «συμμορίας των έντεκα», όλων μαζί και του καθενός ξεχωριστά, είναι οσκαρική και μυθική ταυτόχρονα.
Το απόλυτο και παρατεταμένο standing ovation είναι λίγο και το Hall of Fame των viral ήδη έχει γραμμένα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας -που αγωνίζεται και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας- με χρυσά και κεφαλαία γράμματα. Γιατί τι άλλο λιγότερο μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από το να υποκλιθεί μεγαλοπρεπώς, μετά απ’ αυτή τη φωτογραφία ΕΠΟΣ, σκηνοθετικής σύλληψης Ταραντίνο, σχεδιασμένης και προσεγμένης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια;  Μία φωτογραφία ωδή στο όνειρο, που άφησε άναυδο ακόμη και τον ίδιο το φωτογραφικό φακό του Νίκου Κολίτση και του Metrosport.gr, παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε πλέον το αποκλειστικό πανελλαδικό copyright καταγραφής και αποκάλυψης.
Αυτό και μόνο ως γεγονός, υποχρεώνει πλέον τον κύριο εμπνευστή και αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Παπαγιάννη, ν’ αλλάξει επειγόντως επαγγελματικό προσανατολισμό και να μοιραστεί τις out of spaceσκηνοθετικές μυθοπλασίες μαζί μας…
Μέχρι τη στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αετού Καταλωνίων θα εισαχθούν ως genius ταλέντα στη Σχολή Καλών Τεχνών της αρεσκείας τους και οι άνθρωποι της διοίκησης θα ψάχνουν εναγωνίως νέους παίκτες για να στελεχώσουν την ομάδα, το μυαλό του…Ταραντίνο και των  ποδοσφαιριστών συνεργατών του θ’ αναζητά νέους τρόπους φωτογραφίας-σφραγίδας σ’ ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.Let the show begin!!!