Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη Διεθνή Έκθεση SMM 2016 του Αμβούργου

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979  παράγει καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Απασχολεί 165 εργαζόμενους με το 10% του ανθρώπινου δυναμικού στο τμήμα
Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) και έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού με  πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

     Στην προσπάθειά της να προωθήσει και να παρουσιάσει τα προϊόντα της ακόμη περισσότερο, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., συμμετείχε από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 στην διεθνή έκθεση SMM, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ναυτιλιακές εκθέσεις, που διεξήχθη στο Αμβούργο της Γερμανίας.  Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε στην SMM 2016 μέσω της HEMEXPO (Hellenic Marine Equipment Manufacturers and Exporters), βραβευμένης με το βραβείο Ευκράντη για την υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλιακής επιχειρηματικότητας  το 2015. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και της HEMEXPO κατά επέκταση είναι μέσω της συλλογικής εργασίας και την ανάληψη πρωτοβουλιών τα ναυτιλιακά προϊόντα των ελληνικών εταιρειών να γίνουν γνωστά παγκοσμίως και να εξοπλίσουν πλοία πολλών χωρών.


     Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχαν ο κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος – Εμπορικός Διευθυντής και ο κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου  - Υπεύθυνος Πωλήσεων Γερμανίας, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με ναυπηγεία και ναυτιλιακές εταιρίες από όλο το κόσμο όπως το Γαλλικό STX Shipyard, το Γερμανικό MEYER Shipyard, το Κινέζικο CSSC Shipyard, τη Royal Caribbean Cruise Lines. 
Η Ναυτιλία αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας η οποία μπορεί να αποτελέσει και πυλώνα ανάπτυξης μέσα από το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσία που κατέχει στο σχεδιασμό και την κατασκευή πλοίων καθώς και στη προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.



 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»