Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Διεθνή Έκθεση Ασφαλείας IFSEC και στην Επιχειρηματική Αποστολή στην Μαλαισία

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, με ιδιαίτερα
δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου. Στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε το Ευρασιατικό Εμπορικό Επιμελητήριο (EUMCCI) με την συνδρομή του ΣΕΒ, στην  Διεθνή Έκθεση Ασφαλείας IFSEC South East Asia (Security-Fire-Safety) που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 στην  Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις για την ασφάλεια στην Ασία.


     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E  συνεχίζει την προώθηση των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κόσμο και η παρουσία της στην  Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, που αποτελεί πυρήνα της πολλά υποσχόμενης αγοράς της νότιο-ανατολικής Ασίας, αποδεικνύει περίτρανα την παρουσία της σε όλη την υφήλιο. Στόχος πλέον της εταιρείας είναι να διεισδύσει στις αγορές της Ταϋλάνδης, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων. Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εταιριών, στην διάρκεια των οποίων, ο Υπεύθυνος Αφρικής και Ανατολικής Ασίας, κ. Ιωάννης Κουρκουτάς, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και τα προϊόντα της στην αγορά της Μαλαισίας και της ευρύτερης περιοχής, όπως επίσης και να εξετάσει τις προοπτικές των ελληνικών προϊόντων εκεί, αποκομίζοντας πολύτιμες πληροφορίες και πολύ ενθαρρυντικά δείγματα ζήτησης.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσω της συμμετοχής της στην IFSEC, κάνει δυναμικές προσπάθειες να προμηθεύσει τα προϊόντα της στην αγορά της νότιο-ανατολικής Ασίας, έχοντας ως ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα την ποιότητα, τις προσιτές τιμές και την ευχρηστία των προϊόντων της.




 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».