Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΉΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΊΟΥ 2016

Οι κρυφοί ήρωες του παζαριού !!
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζει η μεγάλη Εμποροπανήγυρη Αιγινίου και οι
πρώτοι ενδιαφερόμενοι δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι εγκαίρως έτοιμα τα μαγαζιά τους και τα περιπτερά .
Κάποιοι στήνουν την καφετέρια τους, κάποιοι το φαγάδικο τους και οι δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας ετοιμάζουν όλο τον χώρο..
Βάφουν, διορθώνουν τα σκέπαστρα, ισιώνουν ότι στράβωσε, κάνουν μερεμέτια στους διαδρόμους και προπαντός μαζεύουν όλα τα σκουπίδια ….
Και αυτά δεν είναι λίγα !!!
Τα έφερε ο άνεμος ( από κάπου αλλού που τα πέταξαν κάποιοι έξυπνοι ), τα άφησαν οι επαγγελματίες που συμμετάσχουν κάθε Τετάρτη στην λαϊκή αγορά, τα άφησαν κάποιοι που χρησιμοποίησαν τον χώρο αυτόν για να γιορτάσουν το 15 Αύγουστο Πχ….
Όπως και να έχει κάποιος τα άφησε και κάποιοι άλλοι πρέπει να τα μαζέψουν είτε κάνει ζέστη, είτε κάνει κρύο… Όποιες και να είναι οι συνθήκες με όποια εργαλεία είναι διαθέσιμα στον Δήμο … Με μηχανήματα που χαλάνε …Με αυτοκίνητα που χαλάνε ( Μη το σχολιάσει κανείς : μόνο αυτοί που δεν είχαν ποτέ αυτοκίνητο μπορούν να που ότι δεν τους χάλασε ποτέ !!! )
Και όμως, όποια εμπόδια και να συναντήσουν, θα συνεχίσουν μέχρι την εκπλήρωση της αποστολής τους….. .Και πιστέψτε με δεν είναι κάτι εύκολο…!!!!
Το πριν το παζάρι μας, πάει και έρχεται …
Το μετά το παζάρι, να δείτε το τι γίνεται από σκουπίδια !!!!
Καλές ήταν οι περυσινές περιπολίες από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου, καλό θα ήταν επίσης να υποχρεώνονται οι εκθέτες να μαζέψουν τα σκουπίδια τους πριν αποχωρούν από τον χώρο ( Καμπάνια όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί διατηρούμε τους χώρους  καθαρούς ) !!!!
Ιζαμπέλ Δέδε

https://isabellededes.wordpress.com
Ετοιμασίες
Ετοιμασίες
Η Εμποροπανήγυρη Το καμάρι του Αιγινίου!!! Κάθε χρόνο και πιο πετυχημένη
Η Εμποροπανήγυρη Το καμάρι του Αιγινίου!!! Κάθε χρόνο και πιο πετυχημένη
Και άλλες ετοιμασίες
Και άλλες ετοιμασίες
Οι κρυφοί ήρωες της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου... Ένα μικρό διάλειμμα μετά από 4 ώρες εργασίας κάτω από τον ήλιο
Οι κρυφοί ήρωες της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου… Ένα μικρό διάλειμμα μετά από 4 ώρες εργασίας κάτω από τον ήλιο
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες !!! Δεν τους σταματούν τα εμπόδια και τα προβλήματα ... Η αποστολή πρέπει να ολοκληρωθεί !!
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες !!! Δεν τους σταματούν τα εμπόδια και τα προβλήματα … Η αποστολή πρέπει να ολοκληρωθεί !!
Τόσο πιο πολλά είναι τα σκουπίδια όσο πιο μεγάλη είναι η επιτυχία της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου... Φώτο : 2014 η επόμενη μέρα !!!
Τόσο πιο πολλά είναι τα σκουπίδια όσο πιο μεγάλη είναι η επιτυχία της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου… Φώτο : 2014 η επόμενη μέρα !!!