Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

H ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 14Η ΈΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ)

Στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη) συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας με δικό της περίπτερο.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Αυγούστου 2016 (από τις 6μ.μ. έως αργά το βράδυ), στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.
Η Τράπεζα συμμετέχει στην Έκθεση στηρίζοντας έναν πολυετή τοπικό θεσμό. Παράλληλα, διοίκηση και στελέχη της Τράπεζας θα βρίσκονται στο περίπτερο για να ενημερώνουν επαγγελματίες, αγρότες και πολίτες για τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Πιεριείς. Επιπλέον, με οπτικοακουστικό υλικό θα προβάλλεται ο ρόλος και ο οραματισμός της Τράπεζας για τον τόπο μας.

Προσκαλούνται οι συμπολίτες μας να επισκεφθούν το περίπτερο της Τράπεζας και να ενημερωθούν για όλα όσα τους ενδιαφέρουν.