Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Γιάννης Κρεμάλας - "Ένα σημάδι σου"

Η InSideOut Music Web Promotion παρουσιάζει τον Γιάννη Κρεμάλα, ένα νέο ταλαντούχο δημιουργό με όρεξη για δουλειά, που ξεκινά και επίσημα πλέον τη μουσική του πορεία στα
μουσικά δρώμενα της χώρας. Έχοντας στις αποσκευές του εμπειρίες προηγούμενων ετών από την ενασχόλησή του με τη μουσική και υπό την καθοδήγηση του γνωστού καλλιτέχνη και καθηγητή φωνητικής Γιάννη Σκουλά, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται με το 1ο του Digital Single «Ένα Σημάδι σου», που θα κυκλοφορήσει από την 14 Music, σε στίχους και μουσική του ιδίου και σε ενορχήστρωση του πολυτάλαντου και γνωστού από τις πολλές επιτυχίες που έχει υπογράψει ως συνθέτης, παραγωγός και ενορχηστρωτής Βαγγέλη Σπανακάκη, ελπίζοντας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη μουσική του πορεία κάνοντας αυτό που αγαπάει.

Ο Γιάννης Κρεμάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία η μουσική ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, πράγμα που τον οδήγησε να κάνει μαθήματα κλασσικής κιθάρας με την Εύα Φάμπα μέχρι το επίπεδο αρμονίας.
Η ανάγκη της έκφρασης μέσω της μουσικής, είχε σαν αποτέλεσμα τις πρώτες του συνθέσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις, που δεν άργησαν να έρθουν και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, όπου υπό την καθοδήγηση του γνωστού καθηγητή φωνητικής Γιάννη Σκουλά και μέσα από την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Σπανακάκη (Planet Rec Studio), μας παρουσιάζει το DigitalSingle«Ένα σημάδι σου» σε δικούς του στίχους και μουσική, θέλοντας να ξεκινήσει και επίσημα πλέον τη πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Official Video Clip