Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τοποθέτηση προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Prioritet Serneke Arena στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας μία πετυχημένη και ανοδική πορεία από το 1979 έως και σήμερα, στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει με επιτυχία να
στολίζει με τα καινοτόμα προϊόντα της μεγάλα έργα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, τα φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο πολύ-αθλητικό συγκρότημα στην περιοχή της Kviberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Το Prioritet Serneke Arena είναι το μεγαλύτερο πολύ-αθλητικό συγκρότημα στις Σκανδιναβικές χώρες. Έχει συνολική έκταση 45.300 τ.μ. απλώνεται σε επτά ορόφους και διαθέτει 1,2 χιλιόμετρα εσωτερική πίστα σκι για όλες τις εποχές, ένα πλήρους μεγέθους γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας 3.300 θεατών, δύο αθλητικές αίθουσες (για χάντμπολ, κ.λ.π.) εστιατόριο, μπαρ, καφετέριες, ξενοδοχείο, χώρους συνεδριάσεων, γυμναστήριο και μία κλινική αντιμετώπισης αθλητικών τραυματισμών.


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό αυξάνοντας τις εξαγωγές της και πετυχαίνοντας γέφυρες συνεργασίας με ολοένα και περισσότερα κράτη. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Τα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, Vs., TUV, LLOYD’S, EVPU κ.ά., γεγονός που αποτελεί εργαλείο και εφόδιο για την προώθηση τους.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».