Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Εργασίες συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την επόμενη εβδομάδα στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από

τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 9.00’το πρωί.
Επίσης, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00’ το πρωί.
Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 δεν θα εκτελεστούν εργασίες από τις 12.00’ το μεσημέρι και μετά.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.