Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τελικά ποιός έχασε στον χθεσινό ημιτελικό του champion league Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης;

Χθες ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι διπλοί ημιτελικοί αγώνες του champions league ανάμεσα στην

Μπάγερν Μονάχου και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα της Μαδρίτης πέρασε στον τελικό μετά από δύο γεμάτα συναρπαστικά παιχνίδια, που χαμένους είχαν, αυτούς που δεν τα παρακολούθησαν....  Κανέναν άλλον!
Ότι και να πει κανείς και να σχολιάσει για τον αγώνα θα χαλάσει αυτό που απέδωσαν οι δύο ομάδες και σχεδίασαν οι προπονητές τους στο χορτάρι.
Μπράβο τους, έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Πάθος και πάλη με όλες τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά το τέλος του αγώνα αναγνώριση των προσπαθειών όσων αγωνίστηκαν.
Σήμερα γίναμε θεατές μιας συγκλονιστικής εικόνας για τα Ελληνικά δεδομένα. Φίλοι της Μπάγερν Μονάχου κατέκλυσαν το προπονητικό κέντρο της ομάδος παρά το χθεσινό αποκλεισμό, για να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή παρόλο που αυτός έχει από καιρό ανακοινωθεί ότι δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν. Μεγαλείο αναγνώρισης όλης της προσπάθειας. Αυτό το ποδόσφαιρο και αυτές τις εικόνες πρέπει να έχουμε στο μυαλό για να φτιάξουμε το δικό μας δύσμοιρο ποδόσφαιρο. Και τώρα που έχει πιάσει πάτο είναι ευκαιρία να ξανασηκωθεί....

Αυτή την ώρα κρίνεται η τύχη του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ελπίζουμε να δούμε εκ νέου άλλον έναν αξέχαστο ημιτελικό