Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τα στατιστικά της μνημονιακής γενοκτονίας των Ελλήνων…

Δημήτρης Τσιμούρας
Ζούμε σε μια Ελλάδα που η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο  που
να προϊδεάζει Ανάσταση. Ίσα-ίσα, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει, παραμονές και νέων αναδρομικών αλλά και… προληπτικών εγκληματικών μέτρων κατά του ελληνικού λαού.
Βέβαια, κανείς δε  θα μπορούσε να αντικρούσει  -ακόμη και οι αυτοχρισμένοι σωτήρες-  ότι πρόκειται για μια πορεία εξαθλίωσης και θανάτου. Ας παρακολουθήσουμε όμως πώς  αυτή η  πορεία θανάτου    πιστοποιείται από τα ίδια τους τα στατιστικά   στοιχεία.
Από τους πίνακες της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας  διαπιστώνουμε ότι ενώ από το 2003 μέχρι  και το 2008 είχαμε κάθε χρόνο μια συνεχή αύξηση  στις γεννήσεις, από το 2009 και μετά αρχίζει  μείωση, με το ρυθμό της μείωσης  συνεχώς  να αυξάνει  με μεγάλη ταχύτητα, μπαίνοντας  στη μνημονιακή καταιγίδα.
Επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε  ότι το 2003 οι γεννήσεις ήταν κατά 10 χιλιάδες περισσότερες των θανάτων, δηλαδή είχαμε αύξηση του πληθυσμού της χώρας και αυτό συνέβαινε μέχρι και το 2010.
Το 2014  είχαμε  το χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα  χρόνια.  Συγκεκριμένα,  οι γεννήσεις  το 2014 ήταν κατά 12 χιλιάδες λιγότερες σε σχέση με το 2003  και κατά 26 χιλιάδες  λιγότερες σε σχέση με το 2008, όπου  τότε  είχαμε τον  μεγαλύτερο  αριθμό γεννήσεων.Γ-Θ2Γ-Θ1
Βέβαια,  τα παραπάνω στοιχεία  λογικά  δεν μπορεί να  εκπλήσσουν κανέναν. Λόγω της υπεραυξημένης, πέρα από κάθε όριο,  ανεργίας και ιδιαίτερα αυτής των νέων, αυτοί εκ των πραγμάτων αδυνατούν να φτιάξουν δική τους οικογένεια. Και αντί οικογένειας αναγκάζονται  σε πολύ μεγάλο ποσοστό να συγκατοικήσουν και να συντηρηθούν από το πενιχρό εισόδημα των γονιών τους, ή  να καταφύγουν σε άλλες χώρες, όπου γης, ως οικονομικοί μετανάστες.
Είναι αυτονόητο λοιπόν    ότι   λόγω της υπογεννητικότητας  αλλά και λόγω της οικονομικής μετανάστευσης έχουμε βίαιη γήρανση του πληθυσμού της χώρας μας, μία ακόμη  συνέπεια της βάρβαρης πολιτικής τους,  μια ακόμη απόδειξη του μεγάλου εγκλήματος,  των κάθε απόχρωσης  μνημονιακών κυβερνώντων,  εις  βάρος του ελληνικού λαού.
Από την άλλη,  μελετώντας    τον αριθμό των θανάτων  στο φάσμα  της μνημονιακής περιοχής  διαπιστώνουμε ότι ενώ μεν έχουμε  μια σχετικά μικρή  αύξηση  θανάτων,  αυτό όμως που αυξάνει ταχύτατα είναι   ο ρυθμός  της  διαφοράς  μεταξύ θανάτων και γεννήσεων, μ’ αποτέλεσμα    το  2014 οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων  κατά 21.592. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός  για μια τόσο μικρή χώρα!


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ