Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ολα έτοιμα για το 2ο Acadimies Golden Cup!

 Ένα σημαντικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με συμμετοχή 20 αθλητικών συλλόγων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας αρχίζει το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου στη
Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για το 2ο Acadimies Golden Cup με διοργανωτή τον ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας) και τη συμμετοχή είκοσι ποδοσφαιρικών συλλόγων σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι σύλλογοι: ΑΟ Μικρασιατικός Καισαριανής, ΓΣ Αλμυρός Μαγνησίας, ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Αγία Άννα Βόλος, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός, ΓΣ Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, Special Olympics (επίλεκτοι), Ελπίδες Χαλκιδικής, Ακρίτες Νευροκοπίου Δράμας, Αναγέννηση Επανομής, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ΑΓΠΣ Μέντεκας Καλαμαριάς, Ακαδημία LYKOI FC -ΠΑΟΚ, Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής, Ολυμπιακός - Ένωση Ρέντη, Φοίνικας Νικητής Χαλκιδικής, ΑΕ Ελπίδα Τούμπας, ΧΑΝΘ
Στόχος της διοργανώτριας αρχής είναι μέσα από την αγωνιστική δράση να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να αποκτήσουν νέους φίλους, να απολαύσουν το ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, αλλά και να προβληθούν, μιας και η διοργάνωση θα καλυφτεί εξολοκλήρου από το acadimies.gr.
Θυμίζουμε ότι το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 4 ως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού και τα γήπεδα Καρατάσιου, όπου θα συμμετάσχουν τμήματα υποδομής από επιλεγμένες Ακαδημίες από διάφορα μέρη της χώρας καθώς και επίλεκτοι αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος των Special Olympics Hellas.  H διοργάνωση αφορά σε παιδιά γεννημένα από το 2001 ως και το 2008.
Oι προπονητές και οι υπεύθυνοι των είκοσι συλλόγων έδωσαν το ραντεβού τους την Τετάρτη το βράδυ στις 20.30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Metropolitan» όπου θα αναλυθούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, και θα ανταλλάξουν απόψεις στο πλαίσιο της γνωριμίας τους.
Η υπεύθυνη επικοινωνίας της διοργάνωσης και πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλούς αγώνες, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση στους φιλοξενούμενους! Ολοι να απολαύσουν τη συμμετοχή στο τουρνουά και να διαφημίσουν τη φιλοξενία της Θεσσαλονίκης!
Οι αγώνες θα αρχίσουν την Πέμπτη 5/5 το πρώι (10.00) και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 7/5 με τις απονομές και την τελετή λήξης.
Ευχαριστήρια
Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Πασχαλινού Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου "Acadimies Golden Cup" ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Παύλου Μελά και την Ακαδημία "ΛΥΚΟΙ" για την παραχώρηση των γηπέδων Καρατάσιου.
Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΠΕ ευχαριστεί το γραφείο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ. Παύλου, τον εντεταλμένο Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Λαλέ, καθώς επίσης τον Αθλητικό Σύλλογο "ΛΥΚΟΙ" για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.
Χορηγός του 2ου Acadimies Golden Cup το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "ΖΑΓΟΡΙ" και η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ καθώς θα ξεδιψάσουν όλους τους αθλητές κατά τη διάρκεια του Τουρνουά.
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στηρίζει έμπρακτα δραστηριότητες που προάγουν και αναπτύσσουν τον αθλητισμό, αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα. Στόχος η μετάδοση του μηνύματος «ευ αγωνίζεσθαι» και η στήριξη του «υγιούς» αθλητισμού ως διεξόδου για τους νέους ανθρώπους.
Οι διοργανωτές του Acadimies Golden Cup ευχαριστούν θερμά τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την πολύτιμη προσφορά της!
Το "Acadimies Golden Cup" τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης κι άλλων σημαντικών φορέων και υποστηρικτών.





ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ 2001 - 2002 (35΄X2) 11Χ11
·         ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ   
·         ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ               
·         ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ                
·         ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΛΟΣ                       
·         ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  
·         ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ                             
·         ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                          
·         SPECIAL OLYMPICS (επίλεκτοι)       
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003 -2004 (30΄Χ2) 11Χ11
·         ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ  
·         ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΛΟΣ
·         ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                   
·         ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ    
·         ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ                            
·         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ            
·         ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
·         ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ             
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005 -2006 (25΄Χ2) 9Χ9
·         ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ            
·         ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ   
·         ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ           
·         ΑΓΠΣ ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ       
·         ΑΚΑΔΗΜΙΑ LYKOIFC-ΠΑΟΚ          
·         ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
·         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
·         ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                         
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2007 -2008 (25΄Χ2) 7Χ7
·         ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ       
·         ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ   
·         ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ             
·         ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                   
·         ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
·         ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ                   
·         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ            
·         ΧΑΝΘ                   
Με εκτίμηση,
Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος ΟΑΣΠΕ