Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πέτρος Ζωγράφος: Γεννήτρια μετατρέπει τη βαρυτική ενέργεια σε ηλεκτρική

Στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (25/2/2015) ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος έκανε επίδειξη μιας ακόμη ευρεσιτεχνίας του.
Πρόκειται για μια μηχανή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 120 WATT που αξιοποιεί τη βαρυτική ενέργεια, μετατρέποντας τη σε κινητική και εν συνεχεία σε ηλεκτρική. 

Η συσκευή αυτή δεν έχει ανάγκη την τροφοδοσία υγρών καυσίμων, νερού, θερμικής ή αιολικής ενέργειας, αφού εκμεταλλεύεται τις βαρυτικές δυνάμεις




Η παρούσα συσκευή που παρουσίασε ο εφευρέτης θα δοθεί σε αρμόδιο οργανισμό, ώστε να διοχετευθεί στη συνέχεια σε χώρες (κυρίως της Αφρικής) που έχουν σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης ώστε να καλυφθούν με αυτόν τον τρόπο οι βασικές ανάγκες του πληθυσμού. Το πρωτότυπο σχέδιο θα παραχωρηθεί δωρεάν, ώστε να μπορούν οι ίδιες οι χώρες να κατασκευάσουν εύκολα και φθηνά παρόμοιες συσκευές.

Τέλος, στην εκπομπή παρουσιάστηκε το επίσημο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την υπογραφή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα από νερό, προς απόρριψη των όποιων πρόσφατων αμφισβητήσεων...


http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr