Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σεμινάριο ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας

Σεμινάριο ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας  «Μιλάμε και γράφουμε σωστά ελληνικά;»

Η συντονιστική ομάδα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος διοργανώνει σεμινάριο ορθής χρήσης της νέας ελληνικής γλώσσας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 19:00. Θα διατυπωθούν βασικοί κανόνες για τη σωστή χρήση της γλώσσας μας βασισμένοι σε παραδείγματα και θα επισημανθούν συχνά λάθη και ειδικές περιπτώσεις με πρακτική εφαρμογή.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται από τη φιλόλογο Ειρήνη Παξιμαδάκη, μέλος της συντονιστικής και κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, και απευθύνεται σε ενήλικες καθώς και σε μαθητές άνω των 14 ετών.
Επειδή το σεμινάριο θα έχει τη μορφή εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες δε θα πρέπει να ξεπερνούν τους 60 σε αριθμό, γι’  αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.
Κάθε συμμετέχων/συμμετέχουσα παρακαλείται να προσφέρει στην είσοδο ένα τουλάχιστον παιδικό αντιβιωτικό για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής υπενθυμίζουν ότι την Κυριακή  3 Απριλίου στις 11:00 π.μ. θα λάβει χώρα η τελετή λήξης  του 3ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.
Για την ΕΟΔΝΠ
Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr