Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τακτική Συνεδρίαση στις 23-03-2016 της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 2168 / 44721 / 08-09-2014 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 23-03-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00μ.μ., με θέμα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:



Θέμα
1ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στην εταιρία ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΛΟΥΚΙΔΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΟΕ, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πατρίδας της  Δ.Ε. Δοβράς.
Θέμα
2 ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στο IBRUSHI ARJAN  του RRUZHDI για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ¨  που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου της  Δ.Ε. Δοβράς.
Θέμα
3 ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κουλούρας της  Δ.Ε. Απ. Παύλου.
Θέμα
4 ο
Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος Καφετέρια –Μπαρ της ONCEA ANGELA στον οικισμό της Μέσης στην Βέροιας.
Θέμα
5 ο
Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, του Ταγκαλίδη Παύλου του Ανανία, με την επωνυμία ¨EXIT¨, που βρίσκεται  στην οδό Αριστοτέλους 151 στο Μακροχώρι.
Θέμα
6 ο
Έγκριση επί αιτήματος της εταιρίας Υιοί Μανώλη Παπαοικονόμου περί της εφαρμογής του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Βέροιας.







Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ


Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.