Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Εύα Σακελλάρη & The SoulVibes - "Maybe"

Η InSideOut Music web promotion παρουσιάζει την Εύα Σακελλάρη & The SoulVibes, μια νέα τραγουδίστρια με ενδιαφέρουσες συνθέσεις και όρεξη για δουλειά, που ξεκινά και
επίσημα πλέον τη μουσική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Έχοντας αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τη μουσική και πολλές ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας,
έρχεται σήμερα και μας συστήνεται με τ1ο της Digital Single που θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή διανομή απο την 14 Music, με τίτλο «Maybe», σε στίχους και μουσική της ιδίας, ένα Soul – Funk τραγούδι με μιά ιδιαίτερα χορευτική ενορχήστρωση του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, παρασέρνοντάς μας στούς δικούς της ρυθμούς, ελπίζοντας να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της κάνοντας αυτό που αγαπάει.

Eva Sakellari & The SoulVibes - Maybe - Official Video Clip




ΕΥΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Eva Sakellari  The Soul Vibes - C.V Photo
H Εύα Σακελλάρη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Μεσολόγγι. Επέστρεψε στην Αθήνα για τις σπουδές της. Η ενασχόληση της με τη μουσική αρχίζει νωρίς, στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος της χορωδίας της πόλης της. Η μουσική αποτελεί τον μεγάλο της έρωτα. 

Τραγουδά soulbluesfunk αλλά και jazz διασκευές και έχει συνεργαστεί με αρκετά αθηναϊκά σχήματα, σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις, σε γνωστές μουσικές σκηνές όπως Κύτταρο, Club 22, Lazy ClubDouble TroubleRockwoodCloud9, EgaliteAfter Dark κ.α. και σε φεστιβάλ (4 Crete Wine Fest). Επίσης, έχει εμφανιστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές γνωστών Ελλήνων παραγωγών, όπως ο Γιάννης Λεουνάκης (Rock Fm 96,3) και ο Νίκος Γκαραβέλας (Love Radio 97,5). 

Είχε την τύχη να συνεργαστεί κατά καιρούς με αξιόλογους μουσικούς όπως Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Γιώργος Δελλής, Τάσος Κατσάρης, Γιάννης Βουτσινάς, Γιάννης Τσεκούρας, Κυπριανός, Άγγελος Κραβαρίτης,Στέλιος Παρασκευάς κ.α., μερικοί εκ των οποίων ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί της για να δημιουργηθούν οι SoulVibes, η μπάντα που την πλαισιώνει. Επίσης, έχει συνεργαστεί με γνωστούς παραγωγούς τόσο για την ηχογράφηση δικής της δουλειάς όσο και για συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών (Δημήτρης Παπαβομβολάκης, Γιώργος Φλωράκης κ.α.). 

Σήμερα μέσα από την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion, κυκλοφορεί το πρώτο της Digital Single με τίτλο «Maybe» σε ψηφιακή διανομή από τη 14 Music.