Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

EASYKID: Η ασφάλεια του παιδιού στο χέρι του... και στο δικό σας!

 Με παρακαταθήκη τις γνώσεις των έμπειρων επιστημόνων της η EASYSOS παρέχει λύσεις για όλους στον τομέα της προστασίας της υγείας και της ασφάλειας με όχημα την σύγχρονη
τεχνολογία. Έτσι μετά το Just Alert, το EASYFON και το Just Alert App, παρουσιάζει ένα καινούριο προϊόν: το EASYKID, που διασφαλίζει ό,τι πολυτιμότερο για κάθε γονέα: τα παιδιά του.
Τα παιδιά αποτελούν μια ευάλωτη κοινωνική κατηγορία. Η ασφάλειά τους εναπόκειται στα χέρια των γονιών τους. Την ίδια στιγμή στην Ευρώπη, σύμφωνα με διεθνή στατιστικά στοιχεία, εξαφανίζονται περίπου 250.000 παιδιά ετησίως.
Τη λύση έρχεται να δώσει το νέο απόκτημα της EasySOS, το EASYKID. Πρόκειται για ένα παιδικό ρολόι-κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο κουμπί SOS. Όταν το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο, με το πάτημα του SOS κουμπιού, το ρολόι καλεί αυτόματα έως 3 αριθμούς συγγενών.
Φυσικά και οι γονείς ή οι συγγενείς μπορούν να καλέσουν το παιδί οποιαδήποτε στιγμή. Η συσκευή δεν διαθέτει κουμπί απενεργοποίησης και μόνο ο συγγενής μπορεί να το κλείσει. Δεν μπορεί να κλείσει κατά λάθος από το παιδί ή από τρίτο κακόβουλο πρόσωπο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EASYKID:
  •   Οι συγγενείς μπορούν να καλέσουν απευθείας στο ρολόι- τηλέφωνο και να έχουν αμφίδρομη επικοινωνία.
  •   Το ρολόι μέσω του SOS κουμπιού καλεί πίσω έναν από τους 3 αριθμούς συγγενών, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί. Εάν δεν εντοπίσει τον πρώτο, συνεχίζει να καλεί τον δεύτερο κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση το ρολόι δεν σταματά να καλεί μέχρι να επιτευχθεί επικοινωνία με τους αριθμούς.
  •   Ο συγγενής με αποστολή SMS μπορεί να ανοίξει μονόδρομη επικοινωνία με το ρολόι, έτσι ώστε να ακούει τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται το παιδί.
  •   Το ρολόι δεν κλείνει από μόνο του ή από το παιδί. Μόνο ο συγγενής μπορεί να το απενεργοποιήσει, στέλνοντας SMS στο ρολόι.
  •   Το ρολόι στέλνει αυτόματα SMS στους συγγενείς, όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή.
  •   Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και απλό στη χρήση ρολόι προκειμένου να είναι εύκολο στη χρήση από μικρά παιδιά.