Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας παραμένουν σε ετοιμότητα

 Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 20- 01 -2016, τα συνεργεία αποχιονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επιχειρούσαν με ρίψη άλατος και απομάκρυνση του
χιονιού από το οδόστρωμα επί του οδικού άξονα, από το ύψος της Κάτω Μηλίας της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης, Άγιος Δημήτριος – Όρια Π.Ε. Λάρισας ώστε να διεξάγετε η κυκλοφορία των οχημάτων χωρίς προβλήματα.


Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφίας Μαυρίδου, χειριστές και μηχανήματα της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που εμπλέκονται στο έργο του αποχιονισμού βρίσκονταν προληπτικά σε επιφυλακή από το προηγούμενο βράδυ. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα παραμένουν σε ετοιμότητα για να παρέμβουν οπουδήποτε υπάρξει ανάγκη
Τα συνεργεία αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας επέστρεψαν στο αμαξοστάσιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας το μεσημέρι ώστε να συντηρηθούν και να εφοδιαστούν σε καύσιμα και αλάτι.


Τις πρώτες βραδινές ώρες οι χειριστές των αποχιονιστικών μηχανημάτων, θα προβούν ξανά στην ρίψη του άλατος σε κρίσιμα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας για την αντιμετώπιση του παγετού ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή τη νύχτα ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων.