Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ευθύμιος Τσίρκος: Από την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στην ομαλότητα και την πρόοδο!

Tο ενδιαφέρον για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ήταν τόσο μεγάλο και η διαδικασία πλέον είναι τόσο απλή και σύντομη που πολλοί μετάνιωσαν που δε
φρόντισαν να βρίσκονται στους καταλόγους του β' γύρου! Καλό θα είναι λοιπόν για να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, φίλοι και υποστηρικτές, αφού τους ακούσουμε, να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία που θα αναδείξει τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι ευτυχές το γεγονός ότι ο κόσμος, μέσα από τη διαδικασία και τις συζητήσεις για τις εκλογές, φαίνεται να ακούει και να δέχεται πιο φιλελεύθερες ιδέες για την κοινωνία και την οικονομία αλλά κυρίως να αναγνωρίζει την προσπάθεια που είχε γίνει μέχρι το Δεκέμβριο του 2014.

Οι εκλογές, ισχυροποίησαν και διεύρυναν ξανά την Παράταξη. Η μαζική συμμετοχή ανέδειξε την ανάγκη και τη θέληση για ανανέωση, ριζικές αλλαγές, έμφαση στην πολιτική, την υπευθυνότητα και τις ιδέες μας, κόντρα στην καταστροφική πορεία της χώρας μας που συνεχίζεται από το περασμένο έτος!

Η πρώτη μάχη με την αδιαφορία και την απαξίωση κερδήθηκε, έπεται η σημαντικότερη μάχη με τη μιζέρια και την παραίτηση.
Προχωράμε!

Ευθύμιος Τσίρκος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πιερίας