Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αναλυτικό Πρόγραμμα 9ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη

Στις 7 Νοεμβρίου το ka-business.gr δίνει την... ψυχή του! Για εμάς το KA σημαίνει Καινοτομία και Ανάπτυξη, που είναι οι "ψυχές" μιας επιχείρησης. Για τους αρχαίους
Αιγύπτιους η λέξη ka σημαίνει ψυχή. Και επειδή η επιχείρησή σας έχει ψυχή, βάζουμε κι εμείς τη δική μας για να την... αναδείξουμε! 
Μετά από οκτώ επιτυχημένες διοργανώσεις το 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης, που διοργανώνουν το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr και η Ραλλιώ Λεπίδου με την ομάδα της πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

40 προσωπικότητες, πολιτικοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, start uppers συζητούν και δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας!

Το μεγαλύτερο think tank για την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι εδώ για να μας πείσει πως η μόνη ΚΡΙΣΗ που βιώνουμε είναι η ΚΡΙΣΗ του επόμενου επιχειρηματικού μας βήματος.

Η  τεχνολογία, η καινοτομία, η έρευνα και η επιχειρηματικότητα «χτυπούν» στη Θεσσαλονίκη. 9o ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11:00 έως τις 21:00  στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ

 ... γιατί η μοναδική κρίση που υπάρχει είναι η ΚΡΙΣΗ του επόμενου επιχειρηματικού βήματος!!!  



- See more at: http://www.ka-business.gr/