Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τετάρτη 21 Οκτώβριου 11π.μ.

Μετά τη συνάντηση που είχε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης με τον πρόεδρο  του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης και αφού συζήτησε μαζί του τα προβλήματα της υγείας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της πρωτοβουλίες με τη μαζική  παράσταση διαμαρτυρίας  στην  αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κυρία Μαυρίδου, προκειμένου  να  της επιδοθεί το  ψήφισμα  διαμαρτυρίας  για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της  υγείας.  Ενώ παράλληλα το ασφαλιστικό σύστημα θα οδηγήσει τους συνταξιούχους στη βιολογική τους εξόντωση.
Η  Λ.Ε.  θα ζητήσει  την αύξηση των δαπανών για την υγεία από τον κρατικό  προϋπολογισμό . Τις δωρεάν  υπηρεσίες  υγείας,  σε όσες εργατικές λαϊκές  οικογένειες την  έχουν ανάγκη, όπως  είναι οι  εξετάσεις, η  φαρμακευτική  αγωγή, η  νοσηλεία, κλπ. Θα ζητήσει την πρόσληψη μόνιμου επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς επίσης και μόνιμου τεχνικού προσωπικού, καθαριότητας, κλπ, για να   μπορούν  οι εργαζόμενοι  να  επιτελούν τη σημαντική  αποστολή τους, η οποία είναι η υγεία του λαού,  χωρίς  άγχος. Θα  ζητήσει να παρέμβει η κυρία αντιπεριφερειάρχης για την άμεση  πληρωμή των  δεδουλευμένων στους γιατρούς του  ΠΕΔΥ,  για τις υπερωρίες και τις εφημερίες των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης κλπ.
Καλούμε τα  κινήματα, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους  εργαζόμενους, τους ανέργους,  τους συνταξιούχους, τη νεολαία στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας.
Ο  δρόμος  του αγώνα είναι αυτός που θα φέρει  τις νίκες για το λαό..
Ο  δρόμος  της   σιωπής  και του φόβου, είναι  αυτός που μας οδηγεί στην  καταστροφή.
Μέτωπο ενάντια σ’ αυτούς  που μας οδηγούν στην καταστροφή για τα κέρδη των  επιχειρηματικών ομίλων την κυβέρνηση, την Ε.Ε.  και το πολιτικό τους προσωπικό.

Γραφείο τύπου  Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης