Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αντιπαράθεση Κασιδιάρη Βαρεμένου στη βουλή για τα όπλα...

 Κασιδιάρης σε Βαρεμένο: “Επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει τον όνομά σου”
BINTEO: 



Στο τέλος της ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής και μαθητεύσας στο πλευρό του Τσαουσέσκου, Βαρεμένος, ξέσπασε σε ασυναρτησίες κατηγορώντας τον βουλευτή μας ότι αναφέρθηκε σε χρήση όπλων!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε τις απαιτούμενες εξηγήσεις και αφού ο Βαρεμένος δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση του είπε: "επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει το όνομα σου"!



Ο Βαρεμένος είχε δηλώσει ότι η "χρήση όπλων" αφορούσε όσα είπε για την... Κω. Η μόνη αναφορά που έκανε στην Κω ο ομιλητής μας ήταν για τα γιαούρτια και τις τομάτες που έφαγε ο Καμμένος και ο Αβραμόπουλος. Προφανώς για τους μεγαλοκαπιταλιστές - αριστεριστές του Σύριζα τα γιαούρτια και οι τομάτες ισοδυναμούν με πολυβόλα και αντιαρματικά.

Στο βασικό τμήμα της ομιλίας του, ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Αντί να φέρουν επενδύσεις και να εκμεταλλευθούν χώρους όπως το Ελληνικό και τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τα γεμίζουν με λαθρομετανάστες.

Ο Τσίπρας πηγαίνει μόνο στην Λέσβο, γιατί στην Κω υποδέχονται τους κυβερνητικούς με γιαούρτια. Δεν τολμούν ούτε να μιλήσουν για ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που διεξάγει τον πολιτικό του Αγώνα δίχως χρηματοδότηση και προνόμια.