Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσιάζει φωτιστικά με ξύλινες βάσεις

 Με υπερηφάνεια και χαρά, όπως κάθε «μητέρα - κατασκευάστρια», η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. υποδέχεται στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της τα νέα φωτιστικά ασφαλείας με ξύλινες
βάσεις. Πρόκειται για μία νέα κατηγορία προϊόντων με την οποία η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εισέρχεται στον χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού. Κύριος άξονας της εταιρείας είναι να καλύψει ένα κενό της αγοράς που αποζητάει την επικράτηση του ξύλου ως υλικό υψηλής αισθητικής  στην διακόσμηση κυρίως παραδοσιακών ξενώνων, lobby ξενοδοχείων, κατασκευή κατοικιών αλλά και διάφορων επαγγελματικών χώρων. H ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής στην παραγωγή της και με τη νέα σειρά φωτιστικών με ξύλο ακολουθεί την τελευταία τάση που καταγράφεται σε ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο και αφορά το design, δηλαδή την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στα πρότυπα της τοπικής κουλτούρας και στα μέτρα του φυσικού περιβάλλοντος.
Η σειρά των φωτιστικών με ξύλο αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα:
GR-2100 Φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας (και δυνατότητα μη συνεχούς), Leds, 90 min
GR-2000/ΟPAL Φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας (και δυνατότητα μη συνεχούς), Leds, 90 min, με γαλακτούχο κρύσταλλο
WB-2100/CH Ξύλινη βάση φωτιστικού χρώματος κερασί
WB-2100/NC Ξύλινη βάση φωτιστικό χρώματος φυσικό κερασί
WB-2100/WN Ξύλινη βάση φωτιστικού χρώματος καρυδιάς



Τα φωτιστικά  αυτά περιλαμβάνουν ξύλινη βάση σε τρία διαφορετικά χρώματα  με στόχο να δώσουν στον καταναλωτή την δυνατότητα επιλογής και να ταιριάξουν αρμονικά σε κάθε καλαίσθητο χώρο. Διαθέτει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

·         Υψηλή τεχνολογία LED
·         Χαμηλή κατανάλωση
·         Αυτονομία έως 1,5 ώρα
·         Συνεχούς & μη συνεχούς λειτουργία
·         Εύκολη τοποθέτηση / εγκατάσταση
·         Διάρκεια ζωής των LED 75.000 ώρες
Κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας είναι η ποιότητα των προϊόντων της  – τόσο στη μελέτη, όσο και στο σχεδιασμό και την κατασκευή - ώστε να καλύπτουν τις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες. Στόχος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη.