Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Κακοκαιρία από την Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές
της χώρας με το μελτέμι στα πελάγη να μην ξεπερνά τα 5 Beaufort και την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε καλοκαιρινά επίπεδα.

Από το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει η αλλαγή του καιρού πρώτα στα βορειοδυτικά και τα νησιά του Ιονίου με βροχές και κάποιες σποραδικές καταιγίδες. Πρός το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και θα ενταθούν.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι άκρως φθινοπωρινός σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με βροχές τοπικές καταιγίδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία οι περιοχές που θα επηρεαστούν με ισχυρά φαινόμενα θα είναι τα νησιά του Ιονίου , τα Δυτικά και Βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι αλλά προς το βράδυ ,στα δυτικά , θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Την Τρίτη θα διατηρηθεί η κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα με ισχυρές βροχές στροφή των ανέμων σχεδόν παντού σε βορειοδυτικούς και νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νέο μας δελτίο....
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους 
Επιμέλεια: meteo-news.gr