Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερωτική εξόρμηση στον Κολινδρό και σε χωριά της Βόρειας Πιερίας για τη Χρυσή Αυγή

 Χρυσή Αυγή Πιερίας - ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά της Βόρειας Πιερίας
Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Χρυσής Αυγής Πιερίας ενόψει των
επικείμενων εκλογών, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, χωριά της Βόρειας Πιερίας για να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών αυτών, ζητώντας τους να δυναμώσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Βοηθώντας οι πολίτες την Χρυσή Αυγή βοηθούν την ίδια την Ελλάδα και όλη την κοινωνία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και πολλοί πολίτες είναι ήδη αποφασισμένοι να ψηφίσουν το Κίνημά μας. Ο κόσμος ζητούσε να μην  τους προδώσει το εθνικιστικό κόμμα, όπως τους πρόδωσαν τα υπόλοιπα κόμματα.
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι υπήρχε τεράστια αποδοχή από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, που νιώθουν προδομένοι από την αριστερή κυβέρνηση και αισθάνονται ανασφάλεια, ενώ μόνο η ελπίδα της Χρυσής Αυγής τους φέρνει χαμόγελο στα χείλη.
Η Χρυσή Αυγή επισκέφθηκε τα χωριά Σεβαστή, Κούκο, Παλαιόστανη, Ρυάκια, Καστανιά, Κολινδρό και Καταχά. Η ενημερωτική εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι να επισκεφθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κάθε χωριό και πόλη του νομού.