Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της προεκλογικής
εκστρατείας του κόμματος στην Πιερία, το μεσημέρι της Πέμπτης. Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μάρκος Κουλούμογλου και ο Οικονομικός Επόπτης Παύλος Μπατάλας. Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία Κώστας Κουκοδήμος,  Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παπαστεργίου, Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκλης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλίας Τάπρας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουρινιώτης και στελέχη του κόμματος.



Την ανάγκη ύπαρξης πολιτικής σταθερότητας καθώς η επιχειρηματικότητα έχει «παγώσει» τόσο από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις όσο και από τα capital controls τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανοίγοντας το διάλογο με τον κ. Καραμανλή και τα στελέχη του κόμματος. Οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην ανάλυση του πολιτικού κλίματος και τις επιπτώσεις που έχει στο επιχειρείν, στη διεύρυνση της οικονομικής κρίσης και την ανάγκη η επόμενη μέρα των εκλογών να δώσει στη χώρα μια σταθερή Κυβέρνηση που θα θέσει ως προτεραιότητα τη διατήρηση της Ευρωπαϊκής πορείας της.
Τέλος, ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε σε αναπτυξιακά ζητήματα και προτεραιότητες της Πιερίας όπως η ανάδειξη του Ολύμπου, η προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων, η σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με το δευτερογενή τομέα που θα δώσουν νέα παραγωγική ώθηση στην περιοχή.