Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μετεκδρομική συνάντηση Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ Κίτρους

 Το βράδι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην αίθουσα του πανηγύριζοντα Ιερού Παρεκκλήσιου Αγ. Φανουρίου της Ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης πραγματοποιήθηκε
μετεκδρομική συνάντηση των μελών του Γραφείου Νεότητας που συμμετείχαν στην προσκυνηνατική και εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιερά Νήσο Τήνο κατά το τετραήμερο 17 με 21 Αυγούστου. 


Στη μετεκδρομική συνάντηση προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδρομή. Στην συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Τηνου Πρωτοπορ. π. Γεώργιο Φανερό, ο οποίος επιμελήθηκε την φιλοξενία των νέων, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεου. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος κατά τον χαιρετισμό του στους νέους και τις νέες που παρευρέθηκαν επισήμανε την την ιερότητα του προσκυνήματος προσθέτοντας και τις μελλοντικές δράσεις μεταξύ των νέων. 


Επιπλέον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Αρχιμ.π. Διονύσιο Γκόλια υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της για την οργάνωση της εκδρομής. 
Στη μετεκδρομική συνάντηση, εκτός των εκδρομέων, συμμετείχαν και πολλοί άλλοι νέοι και νέες, που κλήθηκαν ειδικά γι’ αυτό.