Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος

Ύστερα από την φραστική επίθεση που δέχθηκε η Ευα Καϊλή στην Αντίπαρο αρκετά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να παρουσιάσουν μόνο τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Το παρακάτω κείμενο, αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Indymedia διαψεύδει τη συγκεκριμένη αφήγηση. Το info-war.gr έχει στη διάθεσή του και άλλες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη εκδοχή.
Κειμενο μαρτυρία του Παυλού Χρυσαφίδη:
” Επειδή τα γραπτά και η λάσπη μένουν, καλό θα είναι όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται να αναιρούνται επί τόπου.
Ονομάζομαι Παύλος Χρυσαφίδης και ήμουν παρών σαν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας στο συμβάν που διαψεύδει ως προς την εξέλιξή του η κυρία Καϊλη. Η οποία, εν παρόδω, διαθέτει τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας με το μέρος της σε σχέση με τα “15χρονα παιδάκια” που είδαν τα πράσινα ματάκια της.
Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε όχι μόνο πόσο μη ρόδινα για το ατσαλάκωτο προφίλ της νεαρής ευρωβουλευτού εξελίχτηκαν τα πράγματα αλλά και τους λόγους που έχει για να τα διαψεύδει.
Μετά τα μεσάνυχτα, έξω από ένα ζαχαροπλαστείο της Αντιπάρου η Εύα Καϊλη με την παρέα της έτρωγε ανέμελα ένα παγωτάκι. Ανέμελα έτρωγε ένα σουβλάκι και ένας νεαρός άντρας πάνω από 30 (μάλλον είναι το παιδάκι με το σάντουιτς που είδε η Κυρία Καϊλη και απορρησε πού είναι το παντεσπανι του). Από το ντύσιμό του θα έκρινε κάποιος πως σίγουρα δεν ζει με την άνεση του μισθού του Ευρωκοινοβουλίου. Βέβαια δεν είχα την οικειότητα να τον ρωτήσω με τί θράσος αποφάσισε να πατήσει το πόδι του στην κοσμική Αντίπαρο αλλά εν προκειμένω πόσο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;
Όταν λοιπόν ο νεαρός αντιλήφθηκε την Ευρωβουλευτή της απευθύνθηκε καταλογίζοντάς της συναυτουργία στην επέλαση της φτώχειας στον τόπο τα τελευταία μνημονιακά χρόνια. Κάποιοι νεαροί/ές γυρω στα 20-22 (ουτε εκείνους θα τους ελεγε κάποιος χαριτωμενα 15χρονα παιδακια εκτός αν είχε σοβαρό λόγο να υποτιμήσει το συμβάν) που βρισκόντουσαν μπροστά, αντιλαμβανόμενοι τον οργισμένο μονόλογο του νεαρού άντρα που έτρωγε παραδόξως το σουβλάκι (και Αντίπαρος και σουβλάκι είναι ένας συνδυασμός που λίγοι μπορούν να πετύχουν στα χρόνια του μνημονίου) συνέδραμαν στο εποικοδομητικό “κράξιμο” προς το πρόσωπο της ευρωβουλευτού και την αλαζονεία με την οποία θεωρεί ότι τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν λόγο να την βρίσκουν σαν την τυφλή μοίρα.
Στην φραστική αυτή επίθεση της ζητήθηκε να “σηκωθεί και να φύγει” κάτι το οποίο και έκανε μην αντέχοντας άλλο αυτό το αισθητικό τσαλάκωμα της όμορφης βραδιάς που σίγουρα έπαιρνε την κατηφόρα για εκείνη και τους φίλους της.
Σημασία δεν έχει να διαψεύσει το ότι έφυγε από το νησί αλλά να παραδεχτεί με ειλικρίνεια ότι αυτή η αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου
που βρισκόταν εκεί και μοιραζόταν τον ίδιο αυτονόητο θυμό την έκανε να αποχωρήσει ενώ σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ήταν η επιθυμία της.
Κάποια στιγμή και ενώ ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται χωρίς ωστόσο να κινείται με απειλητικές διαθέσεις (πέρα από την σίγουρη πρόθεση να πάρει η κατάσταση δημόσιο χαρακτήρα κ να μη μείνει σε κλειστό κύκλο) κάποια μέλη της παρέας της ευρωβουλευτού παρενέβησαν με απίθανες ατάκες του τύπου “παιδιά, ηρεμήστε, όλοι Έλληνες είμαστε” προκειμένου να πετύχουν την εύνοια του κόσμου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


info-war