Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Χιούγκο Ντίξον: Αηδιαστικές οι τουαλέτες στο αεροδρόμιο Μυκόνου, δεν έχουν χαρτί, σαπούνι. Να ιδιωτικοποιηθεί

Τι γράφει ο Χιούγκο Ντίξον του Reuters και των New York Times για το αεροδρόμιο της Μυκόνου που είναι στη λίστα με τα 14 περιφερειακά που περνούν στη γερμανική Fraport
Τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και συγκεκριμένα εκείνα της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου, περνούν στη γερμανική Fraport προς "εκποίηση και εκμετάλλευση".
Το θέμα απασχόλησε τη Γερμανική Βουλή σήμερα και έχει γίνει κεντρικό ζήτημα συζήτησης σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη που εμπλέκονται στο νέο "πρόγραμμα διάσωσης" της Ελλάδας.
Η χώρα μας άλλωστε είναι ακόμα στο μικροσκόπιο των διεθνών ΜΜΕ. Κάπως έτσι, και ο αρθρογράφος των Reuters, N.Y. Times και Breaking News, Χιούγκο Ντίξον, αποφάσισε να εκθέσει και την προσωπική του άποψη στον λογαριασμό του στο Twitter.

Και έγραψε για το αεροδρόμιο της Μυκόνου που είναι στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ:
"Οι τουαλέτες είναι αηδιαστικές, δεν υπάρχει χαρτί τουαλέτας, δεν έχουν σαπούνι και δεν έχουν πετσέτες. Η μοναδική ελπίδα είναι η ιδιωτικοποίηση".