Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ EURO

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια παρακολουθήσαμε την κλήρωση που έγινε τον περασμένο μήνα στο συνεδριακό χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Κατερίνης την ΕΚΑΒΗ για τον
καθορισμό των δύο ομιλών της τελικής φάσης του 14ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου νέων 2015 υπό την παρουσία του πρεσβευτή της διοργάνωσης Γιώργου Καραγκούνη.
Η Πιερία μας μεταξύ δύο άλλων γειτόνων μαςτης Βέροιας και της Λάρισας φόρεσε τα γιορτινά της και συγκεκριμένα ο Δήμος Κατερίνης.Το πρώτο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης ήδη υποδέχεται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου τέσσερις αγώνες των ομίλων καθώς επίσης τον ημιτελικό και τον τελικό της διοργάνωσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος καλούμαστε όλοι οι νέοι να στηρίξουμε τη διοργάνωση με την συμμετοχή μας και να την προβάλουμε με σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους και υποστηρικτές του αθλητισμού.
Επιπρόσθετα στο διάστημα αυτό παράλληλα με τους αγώνες ποδοσφαίρου διεξάγεται και το 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου, το κορυφαίο Πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας, αλλά και ευρύτερα ένα από τα τρία κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας.
Με αφορμή την πραγματοποίηση τέτοιωνμεγάλων διοργανώσεων στον τόπο μας καλούμε όλους  τους επισκέπτες στην Πιερίαςπου θα παρακολουθήσουν τους αγώνες να γνωρίσουν επίσης την όμορφη πλευρά της, όπως είναι οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία, οι ακτές και τα βουνά, στοιχεία που πρόσφατα προσπαθήσαμε επίσης να αναδείξουμε ως οργάνωση με τη δράση μας «Πρέπει να το δεις».
Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωσηπρέπει να αποτελέσειτο κίνητρο για την επέκταση, τη δημιουργία, τη σωστή χρήση και συντήρηση επαγγελματικών και οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεωνπου μπορούν να φιλοξενούν παρόμοιες και μεγαλύτερες διοργανώσεις στον τόπο μας.
Είναι σημαντικό οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι σύγχρονες, λειτουργικές και καθαρές, για να πετυχαίνουν οι αθλητές τους στόχους τους και μεγαλύτερες επιδόσεις.
Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους και όχι μόνο να προβάλλουν, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων 2015 και κατ’ επέκταση τον τόπο και τη χώρα μας.

Νίκος Ευαγγελόπουλος
Υπεύθυνος θεμ. ενότητας Αθλητισμού
ΟΝΝΕΔ Πιερίας