Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πέλλα: Τον έσφαξαν μέσα στο σπίτι του - Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου και τον άφησαν νεκρό στο σαλόνι!

Οι δράστες σκότωσαν τον άτυχο άντρα μέσα στο σπίτι που ζούσε - Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην Άψαλο της Πέλλας...

Νεκρός μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στην 'Αψαλο της Πέλλας, βρέθηκε ένας 65χρονος και από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε, γύρω στη 13:30 το μεσημέρι, η αδελφή του, η οποία μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο αλλά και αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι ο 65χρονος έφερε μαχαιριές στο σώμα, που του στοίχσαν τη ζωή.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να μαζεψουν στοιχεία για το έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αδερφή του 65χρονου ανησύχησε επειδή δεν έβρισκε τον αδερφό της στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο σπίτι και να χτυπήσει το κουδούνι. Ύστερα από λίγο, όταν κατάφερε να μπει μέσα, οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν ποια άτομα επισκέφθηκαν τον 65χρονο τις τελευταίες ώρες. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής, που θα διαπιστώσει και τον ακριβή χρόνο της δολοφονίας.