Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία/ Ηλίας Κασιδιάρης: Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην γραμμή της κατά του Μνημονίου, την οποία με συνέπεια ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι υπέρ της καταψηφίσεως της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής την οποία επέβαλλαν στην Ελλάδα, τώρα ζητούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!


ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=GxVzBbU9b5Y


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!

 
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κοροϊδία της δήθεν διαπραγμάτευσης, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.

Αρχικά, επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει συνεπής στην γραμμή της κατά των Μνημονίων, καταψηφίζοντας την ιταμή πρόταση των Ευρωπαίων δανειστών. Τις τελευταίες ημέρες έσπασαν τα τηλέφωνα από "προειδοποιήσεις" που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Απέναντι στην τρομολαγνεία των ουρών, οι Έλληνες με υψηλό φρόνημα πρέπει να αντισταθούν στις μνημονιακές προτάσεις που σημαδεύουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Από την άλλη η πρόταση της συγκυβερνήσεως για μνημονιακή συμφωνία είναι εξίσου απαράδεκτη.

Η Ελλάς έχει ξαναδανειστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ποτέ εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Απέναντι στα κίβδηλα συνθήματα "Μένουμε Ευρώπη", απαντάμε "Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!"
 
Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα Λαϊκό και Εθνικιστικό είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων. Πιστοί εδώ και χρόνια συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο, ενάντια στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες που μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε μια αποικία χρέους.




Ηλίας Κασιδιάρης: Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων - Όχι στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το κίβδηλο ερώτημα του δημοψηφίσματος που κατέθεσε ο Σύριζα.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε πως το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης του Σύριζα απέδειξε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική εθνική δύναμη που αντιστέκεται στους διεθνείς τοκογλύφους και γι΄ αυτό συνεχίζονται οι παράνομες φυλακίσεις και πολιτικές διώξεις.
Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην διενέργεια δημοψηφισμάτων, αλλά καταγγέλλει την τακτική της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που έχει επιβάλλει σωρεία αντεθνικών νομοσχεδίων ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού.
Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον λαό να πει: Όχι στους τοκογλύφους δανειστές, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην πρόταση για νέο επαχθές Μνημόνιο!
Το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να ήταν για καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παρανόμου χρέους. Στόχος των δανειστών παραμένει η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής οικονομίας και η υφαρπαγή του εθνικού πλούτου.
Δημοψήφισμα θα έπρεπε να γίνει για το μείζον εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε να μην καταντήσει η Ελλάδα αποικία χρέους και λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην πάγια θέση της: Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων, Όχι στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην νεομνημονιακή πολιτική του Σύριζα!






Χρήστος Παππάς: 1974-2015: Χρόνια προδοσίας και εθνικής καταστροφής
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί της κυβερνητικής προτάσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι των μνημονιακών όρων των τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Ακολουθεί η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:

Κυρίες και Κύριοι, Ζούμε στιγμές με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον , στιγμές κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού και του τόπου. Οι μέρες θυμίζουν έντονα 1974. Τότε, τον καιρό της Μεταπολίτευσης. Σήμερα, 2015, κλείνει οριστικά ο καταστροφικός κύκλος. Τον Ιούλιο του 1974 ξεκίνησε η σαράντα και πλέον χρόνων πολιτική περίοδος της Mεταπολίτευσης, με μία προδοσία και μία εθνική καταστροφή. Ομοίως λοιπόν σήμερα κλείνει με μία προδοσία και δυστυχώς με μία επαπειλούμενη εθνική καταστροφή.

Μεγάλα ερωτήματα εγείρει στον ελληνικό λαό, στους σκεπτομένους Έλληνες, η πολιτική και τακτική της κυβέρνησης επί του εθνικού θέματος της μνημονιακής εξάρτησης. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, μέσα στο χάος και στην διάλυση, πληροφορούμαι ο κ. Βαρουφάκης μίλησε ότι ενδεχομένως θα αλλάξει το ερώτημα του δημοψηφίσματος εφόσον υπάρξει σύγκλιση των δύο προτάσεων και ο ελληνικός λαός να κληθεί να πει «ναι» στην κοινή πρόταση. Μνημόνιο, δηλαδή, με δημοψήφισμα. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαμορφωμένη κατάσταση έως την επόμενη Κυριακή, εμείς καλούμεθα να τοποθετηθούμε σύμφωνα με την πρόταση και το ερώτημα που έφερε η κυβερνητική παράταξη σήμερα εδώ το πρωί.

Φέρνετε στην Ολομέλεια προς συζήτηση και έγκριση την πρότασή σας για δημοψήφισμα, κύριε Πρωθυπουργέ, με ερώτημα προς τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί ή όχι με τις προτάσεις των δανειστών τοκογλύφων. Απαντώ εγώ, γιατί εσείς προφανώς δεν μπορείτε, και να θέλετε, να ομολογήσετε την αλήθεια. Ερωτάται κατ’ ουσίαν ο ελληνικός λαός και το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής: Επιθυμείς να σε εκτελέσουν αυτοί ή να σε κρεμάσουμε εμείς;

Ήτοι, διαλέγεις την δική μας μνημονιακή πρόταση εξάρτησης και κατοχής ή την πρόταση των «θεσμών» και τοκογλύφων της Τρόικα; Δημοψήφισμα - παγίδα, Μονά - ζυγά δικά τους. Μνημόνιο και υποταγή σε κάθε περίπτωση. Αριστερό μνημόνιο! Αυτή είναι η προδοσία που προανέφερα!