Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ ¨ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, υποδέχθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στο Δημαρχείο της πόλης τους πανελληνιονίκες αθλητές του συλλόγου πάλης Κατερίνης  ¨Γ.Α.Σ.
Ολύμπιοι¨, Γεροντίδη Πέτρο, Κουτσή Βασίλειο, Γεωργιάδη Γεώργιο και  Καλαϊτζίδη Ιορδάνη, οι οποίοι κατέκτησαν μετάλλια στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Το πρωτάθλημα  διεξήχθη στην Παραλία Κατερίνης με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές μας κερδίσανε αξιόλογους αντιπάλους από όλη την Ελλάδα και θα μας εκπροσωπήσουν στην Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας στις 12 – 13 – 14 – Ιουνίου, κάνοντας περήφανους τόσο τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ομάδας , Κουτσή Αλέξανδρο και Καλαϊτζίδη Γεώργιο αντίστοιχα , αλλά και τους  ομοσπονδιακούς προπονητές Παπακωνσταντίνου Κων/νο και Μπατάλα Βασίλη, που είναι και οι προπονητές της Εθνικής μας ομάδας.

Ο  Δήμαρχος Κατερίνης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία και μετάλλια  στην Εθνική μας ομάδα, δήλωσε πως είναι και θα παραμείνει πάντα στο πλευρό των αθλητών μας, επικροτώντας τις τόσο σημαντικές προσπάθειες για τον αθλητισμό και τον τόπο μας.