Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας προς 17€/5λιτρο στην Κατερίνη

Οι παραγγελίες θα ολοκληρωθούν μόλις εξαντληθεί η ποσότητα των 12 τόνων.
Το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί
διανομή εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Μεσσηνίας «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Πρόκειται για ελληνικό ελαιόλαδο κορυφαίας ποιότητας,  οξύτητας 0,3 γραμμές, φετινής σοδειάς και θα διατίθεται προς 17€ το πεντόλιτρο σε πλαστική διάφανη συσκευασία.
Ο προμηθευτής έχει καταθέσει δείγματα του προϊόντος του τα οποία εξετάστηκαν στο χημικό-οινολογικό εργαστήριο ΜΠΟΥΦΕΑΣ στην Καλαμάτα. Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα των χημικών εξετάσεων και όλα τα έγραφα της διανομής (στο τέλος του άρθρου). Το προϊόν δεν παρουσιάζει υπολείμματα φυτοφαρμάκων και είναι οξύτητας 0,3. Η προέλευση του είναι ελληνική και αυτό πιστοποιείται από τα παραστατικά αγοράς του από Έλληνες παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.
Οι εγκαταστάσεις συσκευασίας του προμηθευτή πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και οι όροι πώλησης του προϊόντος έχουν υπογραφεί και έχουν κατατεθεί στον νομικό σύμβουλο της ΕΟΔνΠ.
Οι παραγγελίες θα σταματήσουν μόλις συμπληρωθούν οι 12 τόνοι.
Μετά από έρευνα της ομάδας μας σε σούπερ μάρκετ της Κατερίνης, η αντίστοιχη ποιότητα ελαιολάδου (εξαιρετικά παρθένο) πωλείται μεταξύ 24 και 32€ το 5λιτρο.


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr