Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βραβεύει την κυρία Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ο Τομέας Διαιτολογίας & Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο της 2ης Ημερίδας του με θέμα: «Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου – Σύγχρονη νόσος του Δυτικού
Πολιτισμού», θα βραβεύσει την κυρία Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η βράβευση της κυρία Χατζηβασίλείου, είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης προσφοράς της σε θέματα διατροφής και υγείας και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 1ης ενότητας της Ημερίδας στις 11.30.

Η 2η Ημερίδα του Τομέα Διαιτολογίας& Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα λάβει χώρα από τις10.00-15.30, στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασ. Όλγας 198, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες και εξέχοντες επιστήμονες, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιστημονικής προσέγγισης σε μείζονα θέματα της εποχής μας, την καλλιέργεια του κοινωνικού διαλόγου, και βεβαίως την συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών του.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας,Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406 | www.iek-xini.edu.gr| iek@xinis.net| www.facebook.com/iekxinithessaloniki