Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τους εκπροσώπους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, το πρωί της
Τετάρτης 3 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη για την εκλογή τους το νέο Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο Ζωγράφο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Γκατζή και ευχήθηκε επιτυχία και δύναμη στη νέα θητεία που ξεκινά η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα του τουρισμού της Πιερίας ενώ εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συνεργασία. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την προώθηση του τουρισμού της Πιερίας. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στα συμπεράσματα για τον τουρισμό της αναπτυξιακής μελέτης που εκπόνησε το Επιμελητήριο και παρέδωσε στους φορείς του τουρισμού ένα αντίγραφο.

«Ο τουρισμός είναι πλέον ο κυρίαρχος κλάδος της οικονομίας μας. Η Πιερία είναι ένας προνομιακός τόπος και πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης του τουρισμού. Σ’ αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι μαζί οι φορείς να συνεργαστούμε διεκδικώντας την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από συντονισμένες κινήσεις. Είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και να έχετε μια πολύ καλή τουριστική σεζόν», ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.