Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού

 Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Πιερίας. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού έλαβε μέρος στους αγώνες
Πετοσφαίρισης  που διεξήχθηκαν την  Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Χειροσφαίρισης που έγιναν  την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κολινδρού, στους αγώνες Στίβου την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης  και στους αγώνες Ποδοσφαίρου την Παρασκευή  29 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Κίτρους.  
Στους αγώνες συμμετείχε στα παραπάνω αγωνίσματα και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού καθώς και τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.    
   Βασική επιδίωξη των Σχολικών Αγώνων στα Δημοτικά Σχολεία είναι οι μαθητές/τριες  που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης. Αυτό αποτέλεσε και την επιδίωξη  του σχολείου μας, πως η άθληση πρέπει να είναι για όλες και όλους.
 Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αγωνίσματα και κυρίως απέδειξαν την αξία του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς   άμιλλας.