Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Απάντηση στις ανθελληνικές δηλώσεις Ράμα - Καρπαζοεισπράκτορας ο Τσίπρας - Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη

Απάντηση στις ανθελληνικές δηλώσεις Ράμα
Ο Αλβανός ανθέλληνας Ράμα συνεχίζει να προκαλεί την Ελλάδα γιατί έχει απέναντί του μία
άνευρη εξουσία χωρίς εθνικά ιδανικά που επιτρέπει ακόμα και στο προτεκτοράτο των Τούρκων και των Αμερικανών να αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία.


Καρπαζοεισπράκτορας του Γιουνκέρ ο Τσίπρας


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής: "Ο Τσίπρας έγινε καρπαζοεισπράκτορας του Γιουνκέρ και των διεθνών τοκογλύφων, φέρνει μνημονιακή συμφωνία υποταγής και νέα επαχθή μέτρα για τον ελληνικό λαό".




Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη: Πίνετε κοκτέηλ στις πισίνες σας και ζητάτε λιτότητα από τον λαό

Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων. Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς  την τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής του τόνισε πως η αντίσταση στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους δανειστές δεν γίνεται τρώγοντας φάπες από τον Γιούνκερ και πίνοντας κοκτέηλ στις πισίνες.

Ο υπουργός Οικονομικών μην έχοντας τίποτα να απαντήσει, δήλωσε πως η "ελληνική πολιτεία" έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για "εγκληματικές πράξεις", εισπράττοντας την χλεύη των βουλευτών μας. 

  


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου