Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας, προκειμένου να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,
ανοίγοντας μια νέα δημιουργική σελίδα στη ζωή σας από την οποία θα κερδίσετε εφόδια για την μέλλον σας. Με συγκέντρωση, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση θα κατορθώσετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις που με κόπους και  θυσίες τα προηγούμενα χρόνια αποκομίσατε.


Αναμφισβήτητα, η δοκιμασία των πανελλαδικών δεν αποτελεί τη μοναδική και καθοριστική ευκαιρία από την οποία θα εξαρτηθεί μια σίγουρη και επιτυχημένη πορεία, καθώς η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και είναι ένας διαρκής αγώνας με πολλές ευκαιρίες τις οποίες και αργότερα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε για να ανοίξετε τα φτερά σας και να κτίσετε το μέλλον σας. Άλλωστε και μια αποτυχία μας πεισμώνει, μας δυναμώνει και δεν πρέπει να  μας απογοητεύει, αντίθετα οφείλουμε στα όνειρά μας να συνεχίζουμε  με μεγαλύτερο ζήλο για την επίτευξη των φιλοδοξιών μας.


Καλή δύναμη εύχομαι και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που με αγάπη σας εμψυχώνουν και σας συμπαραστέκονται σ΄αυτή σας την προσπάθεια που για πολλούς από εσάς είναι στόχος ζωής και αφετηρία για μια νέα αρχή.




            

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ