Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Έναρξη σεμιναρίου Barista!

Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα από το  ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης!

 Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ΚΔΒΜ1, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη του εξειδικευμένουπρογράμματος «Barista».
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργεί καταρτισμένους επαγγελματίες που θα παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές/πελάτες τους
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών επισιτισμού και τουρισμού που θέλουν ν’ αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας νέες δεξιότητες, σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε καφέ – μπαρ που θέλουν να τελειοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν, σε νέους που επιθυμούν να εργαστούν ως Baristas, καθώς και σε όσους αγαπούν και θέλουν ν’ ασχοληθούν με την τέχνη του καφέ!
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα της καριέρας σου ως Barista εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου ΕΔΩ ή κάλεσε έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας στο 2310552406!


Πληροφορίες - Εγγραφές:
KEAΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1,Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τα: 2310552406

www.keasxini.edu.gr|keas@xinis.net| www.facebook.com/keasxini