Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Johnny Skoulas "My Life Goes"

Η InSideOut καλωσορίζει τον Johnny Skoula στο δυναμικό της, παρουσιάζοντας το νέο του digital single. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τι να πει κανείς
για έναν καλλιτέχνη σαν το Johnny και τη πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα Clubs και Music Halls όπως Σταυρόs του Νότου, Hard Rock Cafe, ΑΝ ClubEναστρον, Πύλη Αξιού, ΕPecado,RexFix, αλλά και σε μεγάλoυς συναυλιακούς xώρους όπως Wembley Arena και Tεχνόπολις Γκάζι και έχει συνεργαστεί για τις ζωντανέs του εμφανίσειμε τουs Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Δήμου, Νότη Σφακιανάκη, Στέλιο Ρόκκο, DomenicaMατθίλδη Mαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη, 1550, Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς άλλους.
Εχοντας ήδη στο ενεργητικό του μια προηγούμενη επίσημη κυκλοφορία συμμετέχοντας στη lounge συλλογή «Sunset Sunrise» της Planetworks, τραγουδώντας και διασκευάζοντας το Remix του «ΑutumnLeaves», έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει τo 1ο του προσωπικό digital single μέσω της 14 Music, με τίτλο «My life goes» σε στίχους της Σαλωμης Βασιλειάδου και μουσική της Σαλώμης Βασιλειάδου και του ιδίου, σε συνεργασία με το μεγάλο παραγωγό Greg Calbi (που ανέλαβε το Mastering στα SterlingMastering Studios) και τη Shaya Hansen (που ανέλαβε το vocals arrangement), θέλοντας να κάνει αισθητή τη παρουσία του, αφήνοντας το δικό του λιθαράκι στη μουσική σκηνή της Ελλαδος, ελπίζοντας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη καλλιτεχνική του πορεία, κάνοντας αυτό που αγαπάει, χαριζοντάς μας καλή μουσική.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία πιάνο και κλασσική κιθάρα. Εκανε σεμινάρια φωνητικήs τοποθέτησηs με καθηγήτρια την Σοφία Νοητή. Σπούδασε στο ωδείο ATHENEUM (Iδρυμα Mαρία Κάλλαs) jazz τραγούδι, πιάνο, αρμονία, αυτοσχεδιασμό και μελοδραματική, με καθηγητέs την Σοφία Νοητή, τον Γιώργο Κοντραφούρη, τον Τάσο Ζωη, τον Σύλβιο Σύρρο και την Κάρμεν Ρουγγέρη.


Εχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα Clubs και Music Halls τηs χώραs όπωs Σταυρόs του Νότου, Hard Rock Cafe, ΑΝ Club, Eναστρον, Πύλη Αξιού, Εl Pecado, Rex, Fix, αλλά και σε μεγάλoυs συναυλιακούs xώρουs όπωs Wembley Arena, Tεχνόπολιs Γκάζι κ.τ.λ. Εχει συνεργαστεί για ζωντανέs εμφανίσειs με τουs Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Δήμου, Νότη Σφακιανάκη, Στέλιο Ρόκκο, Domenica, Mατθίλδη Mαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη, 1550, Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς άλλους. Τραγούδησε και διασκεύασε το remix «Αutumn Leaves» για την lounge συλλογή Sunset Sunrise.


Data

Released 2015
Format Digital single
Type Mp3 format
Genre Soul - Funk
Price 0.00 €
Length 3:25
Country ΕΛΛΑΔΑ
Label 14 Music

Review


Μουσική : Σαλώμη Βασιλειάδου - Γιάννης Σκουλάς
Στίχοι : Σαλώμη Βασιλειάδου
Eνορχήστρωση: Γιάννης Σκουλάς - Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Επαιξαν οι μουσικοί:
Τύμπανα – Πλήκτρα : Γιώργοs Θεοδωρόπουλος
Mπάσσο: Bασίλης Θεοδωρόπουλος
Ηλ.Kιθάρα: Tάσοs Γρυπαίος
Κρουστά: Daniel Allen
Σαξόφωνο: Tάκηs Δρακόπουλος
Tρομπέτα: Παντελήs Πασχαλίδης
Φωνητικά: ShayaHansen - Σαλωμη Βασιλειάδου - Εύη Μποζαγρέγου

Hxογράφηση: ΓιάννηςΣκουλάς
Μίξη: ΤΗD
Mastering: Greg Calbi (Sterling Mastering Studios)
Παραγωγή: Γιάννης Σκουλάs