Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε συναυλία με έργα πιάνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, ώρα 7.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε συναυλία με έργα πιάνου για
τέσσερα χέρια της τάξης πιάνου της καθηγήτριας Μπέττυς Τσομίδου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.
Στη συναυλία παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ωδείου, κ. Μακρίδου-Παρτσαλίδου Παρθένα , ο κ. Μπερεδήμας Παναγιώτης από τη Διοίκηση του Ωδείου, καθώς πολλοί γονείς και φίλοι, εμψυχώνοντας τους μικρούς μαθητές και στηρίζοντας το έργο που προσφέρει το Ωδείο στην πόλη μας.
Η συναυλία είχε σκοπό να αναδείξει  τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής, τονίζοντας τη συλλογικότητα και τη συνεργασία, μεταξύ των μαθητών και  προβάλλοντας την ευγενή  άμιλλα.
Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, συμμετείχαν προσκεκλημένοι  μαθητές της κ. Μαρίας Τσομίδου, καθηγήτριας πιάνου της Δημοτικής Μουσικής σχολής Αιγινίου και το φωνητικό σύνολο ΄΄Φαίδρα΄΄, υπό την διεύθυνση του κ. Γιάννη Κούκα, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμαριάς.Η κ. Μακρίδου πρόεδρος του ΔΩΚ τόνισε πως:  «το έργο που προσφέρει το Ωδείο στην πόλη μας είναι μεγάλο και το αποδεικνύει συνεχώς με ποιοτικές εκδηλώσεις».