Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αιγινιακός – Φωκικός 4-0/ Διγκόζης: «Έχουμε πολλή δουλειά για την παραμονή»/ Με +1 στα play out

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Αιγινιακός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς συνέτριψε 4-0 τον Φωκικό, τερματίζοντας στην 7η θέση
και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα πλέι άουτ της Football League.
Παρά τις πολλές απουσίες που είχαν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στον Φωκικό, ο οποίος έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές στην Γ’ Εθνική.
Ο Αιγινιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, έλεγχε το παιχνίδι και μόλις στο 18’ με συρτό σουτ του Πολύζου άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 40’, ήταν η σειρά του Καζάκη, που με ωραίο πλασέ  ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Ο Φωκικός αντέδρασε στο χρονικό διάστημα που απέμενε για την λήξη του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι στο 42', σε ανατροπή του Καλλέργη, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει και νικηθεί από τον Τόλιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Αιγινιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς σημείωσε άλλα δυο τέρματα, στο 82’ με τον Ίτσιο, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Αμουτζάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 85’ με ωραίο πλασέ του Κυνηγόπούλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αχαλινόπουλος Κωνστ., Μπερτέν, Λιόλιος, Μπονίγια, Ζούρκος, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Καζάκης (57' Αντρέ), Πόποβιτς (86' Δεμιρτζόγλου), Γουέλκαμ (75 'Ιτσιος).
ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης (22' Δημητρίου), Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος (70' Πρίφτης), Ευαγγελιδάκης, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης, Μεγάλος (46' Ντάφλας), Ντούνης, Κασνέτσης, Χαντάκιας

Το σύνθημα για την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο Αιγινιακός στα πλέι άουτ έδωσε ο τεχνικός της ομάδας μετά το 4-0 επί του Φωκικού
Ικανοποιημένος από τη νίκη με 4-0 στο εντός έδρας ματς απέναντι στον Φωκικό εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αιγινιακού. Ωστόσο, ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλή δουλειά μπροστά της προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή μέσω των πλέι άουτ. «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε, για να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι άουτ. Το κατορθώσαμε παίρνοντας έναν βαθμό. Περιμέναμε και τα άλλα αποτελέσματα, αλλά το ένα της Καρδίτσας δεν είναι θετικό. Από εδώ και πέρα, έχουμε πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι στον Φωκικό, όσο πιο γρήγορα να επανέλθει στην Football League και καλό Πάσχα σε όλους» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Αιγινιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Football League-Βόρειος Όμιλος: Η βαθμολογία των play out

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του Βορείου Ομίλου της Football League με έξι ομάδες να διατηρούν την παραμονή τους μέσω των play out.
Ο Αγροτικός Αστέρας κι ο Τύρναβος ήταν αυτοί που εξασφάλισαν την τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή τους στο μίνι-πρωτάθλημα. Η Ζάκυνθος έχει 6 βαθμούς και φαίνεται πως... έχει και το μεγάλο προβάδισμα ενώ έναν ακόμα βαθμό στα play out πήρε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η βαθμολογία των play out στον Βόρειο Όμιλο
Θέση Ομάδα Βαθμοί
1 Ζάκυνθος 6
2 Αναγέννηση Καρδίτσας 2
3 Αιγινιακός 1
4 Πιερικός 0
5 Αγροτικός Αστέρας 0
6 Τύρναβος 0