Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αιγινιακός: Η... ελληνική εμπειρία του Ντεβέσα/ Αιγινιακός - Φωκικός αύριο στις 15:00

Για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αιγινιακό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ισπανία ο Άνχελ Ντεβέσα.

Ο Ισπανός μέσος αποκτήθηκε από την ομάδα του Αιγινίου τον Ιανουάριο, αλλά πρόλαβε να γνωρίζει καλά τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μιλώντας στον σταθμό Tempo Extra, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα 1926, όπου έμειναν στο τέλος μια ώρα κλειδωμένοι στα αποδυτήρια αυτός και οι συμπαίκτες του επειδή απέξω είχαν μαζευτεί οπαδοί των γηπεδούχων. «Όταν σκοράραμε στο 89' οι οπαδοί άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες, καρέκλες, μπουκάλια και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν. Όταν το παιχνίδι τελείωσε, ήμασταν κλειδωμένοι πάνω από μια ώρα στα αποδυτήρια γιατί δεν μας άφηναν να φύγουμε», ανέφερε αρχικά.
Πάντως, σε γενικές γραμμές περνά καλά στην Ελλάδα, ενώ του κάνουν εντύπωση τα... αδέσποτα σκυλιά: «Η ζωή εδώ είναι πολύ ήσυχη, αλλά πολλά σκυλιά περιφέρονται στον δρόμο αδέσποτα. Θα έλεγα ότι υπάρχουν περισσότερα από χίλια. Η πρόθεση μου είναι να μείνω τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Αιγινιακός - Φωκικός (Δημ. Αιγινίου)
5/5/2015
ΩΡΑ: 15:00
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κωτούλας (Σερρών), Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Κοτσάνης (Δράμας)