Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γιάννης Παπαθανασίου θα συνοδέυσει τον Γιανη Βαρουφάκη στο Eurogroup

Ένα ακόμα θύμα της ανθρωπιστικής κρίσης που έφερε στη χώρα το μνημόνιο, ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί από την
κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο, ένα ακόμα εξέχον στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο πρώην υπουργός οικονομικών, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση, ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα διαπραγματεύσεων.
Αναγγέλοντας τον διορισμό του Γιάννη Παπαθανασίου δίπλα στον Γιάννη Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη ενότητας και όχι ρήξης. «Και το καταλληλότερο πρόσωπο γι’ αυτό, είναι ο Γιάννης Παπαθανασίου», κατέληξε.
Όπως τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάννης Παπαθανασίου, σε μια κρίσιμη περίοδο της χώρας, την ώρα που τα σκοτεινά κέντρα έκαναν τα πάντα για να καταστρέψουν την Ελληνική χαρτοβιομηχανία, εκείνος αντιστάθηκε, χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες για τα επίσημα έγγραφα του υπουργείου του.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=39641